The Neighborhood (2018) Serial Online Subtitrat in Romana


Un tip prietenos din Midwest incearca sa se potriveasca intr-un cartier greu din L.A. in serialul The Neighborhood online subtitrat. Negrii doresc, iar oamenii albi sunt plini de speranta.

Aceasta este esenta uneia dintre cele mai bune rutine de stand-up ale lui Cedric the Entertainer, in care compara cele doua curse si explica faptul ca oamenii albi spera la ce este mai bun, in timp ce oamenii negri anticipeaza confruntarea.

Desi Cedric a povestit aceasta gluma cu aproape doua decenii in urma in “The Original Kings of Comedy“, aceasta perspectiva larga isi gaseste drumul spre serial The Neighborhood online subtitrat. Dar promite un nou sitcom CBS. Cedric – care joaca si rolul de producator executiv – il interpreteaza pe Calvin Butler. Un sot de talie medie, un tata si un mecanic auto care trebuie sa-si abordeze sentimentele pe relatiile rasiale atunci cand o alta familie alba se muta alaturi.

Max Greenfield (“New Girl“) joaca ca Dave Johnson, mediatorul conflictual al sotului, tatalui si profesionistului. Care spera cu disperare ca vecinii lui il vor placea – totusi spune multe lucruri gresite atunci cand incearca sa-l cunoasca pe Calvin si pe familia sa.


Regia: Jim Reynolds
Actori: Tichina Arnold, Beth Behrs, Cedric the Entertainer
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Neighborhood (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:


Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
The Neighborhood (2018)
Nota film
31star1star1stargraygray