The Mustanger and the Lady (2017) Online Subtitrat


Alt titlu: Painted Woman
Regia: James Cotten
Actori: Stef Dawson, Matt Dallas, Kiowa Gordon
An: Filme Online 2017
Gen: Western
IMDB: 5.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Mustanger and the Lady

Producătorul Amber Lindley și producătorul asociat, Priscilla Tran, au vorbit despre preluarea filmului de către directorul James Cotten într-o vizită la Poteau, când a fost vizionată în teatrul local, afirmând că Cotten “are o înțelegere și o sensibilitate față de femei și problemele noastre” știu că filmul a fost regizat de un bărbat, deoarece Cotten “a făcut-o atât de bine cu înțelegerea lui despre astfel de experiențe [a femeilor]. “Și cum au spus Tran și Lindley, Cotten oferă.

Julie Richards (interpretată de Stef Dawson) scapă din viața sa de prostituție doar pentru a se găsi că este vânată. Apoi întâlnește ceea ce presupunem că este eroul ei – Vince Wagner (interpretat de David Thomas Jenkins). Dar filmul devine mai puțin un erou care salvează fată în primejdie și mai mult despre faptul că Julie se salvează pe măsură ce își ia viața proprie.

De asemenea, filmul Painted Woman online subtitrat nu a putut fi premiat într-un moment mai bun după explozia mișcării social media MeToo. Time Magazine a anunțat la începutul acestei săptămâni că mișcarea, pe care au numit-o “Silence breakers”, a fost Persoana timpului a Anului. Este un an de femei puternice, iar Julie este, fără îndoială, un personaj puternic, care demonstrează abilitatea femeii de a fi inspirată, neîncetată și fără îndoială împuternicită.

În plus față de maturitatea emoțională a The Mustanger and the Lady online subtitrat, este uimitor vizual și sonor. Înregistrată în Oklahoma, aceasta prezintă o mare parte din frumusețea naturală a statului nostru.