Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

The Most Assassinated Woman in the World (2018) Film Online Subtitrat in Romana


In Parisul anilor 1930, o actrita faimoasa din filmul The Most Assassinated Woman in the World online subtitrat, pentru scenele macabre de la Grand Guignol are de-a face cu un urmaritor misterios si fantome din trecut.

Paula Maxa (Anna Mouglalis) este “cea mai asasinata femeie din lume”, in filmul lui Franck Ribiere numit The Most Assassinated Woman in the World online subtitrat si in fruntea doamnei Guignol, care a fost facut sa sufere pe scena de mai multe ori decat oricare alta femeie intr-un film de groaza – lovita, injunghiata, arsa de vie, ingropata de vie, violata, spanzurata – lista devine din ce in ce mai sadica. Pe masura ce filmul The Most Assassinated Woman in the World online subtitrat se deschide pe prima scena, cu ochii infricosati, vedem un barbat, Georges (Eric Godon), pe balcon, care ejaculeaza pe femeie intreband lumea sa ii se spuna cand femeia a murit.

Georges este cel mai periculos dintre toti ticalosii, fortat sa poarte bretele metalice, si care defineste doar o emotie sexuala violenta. O cauta pe dublura lui Paula, repetand aceleasi scene de tortura cu ele, pe care le vede pe scena, imbinand arta si realitatea. Efectele lui Guignol si inovatia lui Paul, omul lui Paula (Jean-Michel Balthazar) si creatorul iluziei ingrozitoare, adauga o teatralitate mai interesanta decat orice actiune.


Titlu original: La femme la plus assassinée du monde
Regia: Franck Ribière
Actori: Anna Mouglalis, Niels Schneider, Eric Godon
An: Filme Online 2018
Gen: Biografie, Drama, Mister
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare