The Monkey King (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, Familie
Producator(i): Kam-Yuen Szeto, Edmond Wong
IMDB: 4.8
Regia: Pou-Soi Cheang
Actori: Donnie Yen, Yun-Fat Chow, Aaron Kwok


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review The Monkey King (2014)

Sun Wukong, The Monkey King online subtitrat este o maimuta nascuta dintr-o piatra cereasca care dobandeste puteri supranaturale.Dupa ce s-a revoltata impotriva cerului a fost inchisa sub un munte mai bine de 500 de ani. Mai tarziu el insoteste un calugar Xuanzang in calatoria lui spre India.Astfel, conform legendei, budismul este adus în China antică.Aceasta poveste este la fel de iubita fiind o parte a culturii asiatice, la fel cum sunt Iliada și Odiseea sau Vrăjitorul din Oz sunt în Occident.

Filmul este bazat pe capitole selectate din romanul Wu Cheng’en si clasica nuvela occidentala, spune povestea si modul în care rebelii Monkey King lupta împotriva Jade Emperor of Heaven.

Mai mult de trei ani în devenire; și ușor predarea cinematografic cel mai ambițios încă din 16-lea epic chinez Wu Cheng’en de “Călătorie spre Vest;” “The Monkey King în 3D” cu toate acestea; nu se poate compara cu rafinamentul tehnic sau naratiunii Smarts de omologii săi de la Hollywood. Hong Kong Helmer Soi Cheang infuzeaza o; narațiune bazată pe acțiune simplistă cu energie inepuizabilă; dar se așteaptă o mai mare fler stilistică și substanțe de pe Helmer veteran din spatele “Autostrada” și “Dog Bites Dog.”

Totuși; acest CG aglomerat fantezie epic va mai face bine dacă comercializat ca de divertisment de familie; deschidere pe mai multe ecrane Imax la domiciliu; este deja de așteptat să rupă Anul Nou Chinezesc BO înregistrări.

PortalulTauTV.com
The Monkey King (2014) Online Subtitrat in Romana
The Monkey King (2014)
Editor's Rating:
3