Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

The Mercy (2018) Film Online Subtitrat


Regia: James Marsh
Actori: Rachel Weisz, David Thewlis, Colin Firth
An: Filme Online 2018
Gen: Aventura, Biografie, Drama
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review The Mercy (2018)

The Mercy este o poveste extraordinară și tulburătoare a unui om care pleacă pe mare și a familiei pe care o lasă în urmă. Pelicula este bazată pe povestea incredibilă a lui Donald Crowhurst, un marinar amator care a concurat în cursa „Sunday Times Golden Globe” din 1968, în speranța de a deveni prima persoană din istorie care a navigat în jurul globului fără să se oprească.

Crowhurst a intrat în cursă; parțial ca o oportunitate de a face publicitate unui nou dispozitiv de navigație la care lucra. El a montat o altă invenție ambarcațiunii sale netestate; un sistem de stabilitate; și a pornit singur în misiunea sa de circumnavigație.

Cu o barcă neterminată; Donald își lasă soția; Clare; și copiii lor în urmă; îmbarcându-se ezitant într-o aventură pe barca lui; „Teignmouth Electron”. Cu toate acestea; lipsa de experiență și singurătatea; îl găsesc pe Crowhurst confruntându-se cu lupte dramatice și o izolare acută.

Fara indoiala un must-see pentru cei care iubesc filmele dramatice, cu performante de exceptie. Cand ajunge si la noi?

Am vazut filmul de mai multe ori, este exceptional! Unul dintre cele mai triste filme care exista, mi-a adus lacrimi in ochi de mai multe ori. Un film foarte englezesc iar Colin Firth face poate un rol mai bun decat cele care i-au adus Oscar si nominalizarea la Oscar. Rachel Weisz dovedeste ca este o mare actrita dramatica. Trebuie neaparat adus si la noi!