The Men – Alien Code (2017) Online Subtitrat


Regia: Michael G. Cooney
Actori: Neil Arnote, Aaron Behr, Tate Birchmore
An: Filme Online 2017
Gen: Mister, SF, Thriller
IMDB: 4.9


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Se lucreaza la subtitrare!


Review The Men – Alien Code (2017)

După ce a descifrat un mesaj găsit într-un satelit, criptograful genial, Alex Jacobs, se găsește pustiit de agenți guvernamentali și de alte ființe din lume.

În primul rând; eu nu sunt în nici un fel asociat cu nici o parte din realizarea acestui film în orice formă sau formă de formă și atunci când am vizionat acest film nu a existat nici o evaluare pe IMDB orice. M-am așteptat la o diatribe obișnuită de povestire superficială și o acțiune proastă care pare să prospere în genul ăsta; din nefericire și a fost destul de surprinsă că nu a fost cazul cu Codul Alien.

Este un gând bine provocat; care provoacă agresivitate care vă atrage rapid și se menține până la capăt. În timp ce nu este un film Blockbuster; face ceea ce intenționa să facă bine și complimentele mele față de actorul principal care a făcut o slujbă admirabilă; iar regizorul care arată promisiunea cu ceea ce sunt sigur că a fost un buget foarte mic. În timp ce filmul nu este cel de 10 pe care i l-am dat; este sigur că nu este 4.9; deci merită un impuls. Am dat acest lucru 6.5 / 10 pentru acest ceas plăcut.