The Meg (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Jason Statham şi Li Bingbing mizează pe acţiune explozivă în thrillerul SF, The Meg online subtitrat, regizat de Jon Turteltaub.

Submarinul unei echipe de cercetatori este atacat de o creatură marină uriaşă, despre care se ştia că dispăruse; iar acum a rămas avariată pe fundul Pacificului, fără posibilitate de ieşire pentru echipaj. Cu puţin timp la dispoziţie, Jonas Taylor (Jason Statham) – scafandru profesionist expert în salvări; este recrutat pentru a conduce misiunea de salvare a cercetătorilor şi a întregului ocean de ameninţarea imparabilă a unui rechin gigant preistoric, cunoscut sub numele de Megalodon.

Ceea ce nimeni nu îşi putea imagina este faptul că Taylor a mai întâlnit monstrul în urmă cu câţiva ani, în timpul unei expediţii în adâncul oceanului. Acum, împreună cu Suyin (Li Bingbing), acesta trebuie să îşi înfrunte frica şi să-şi rişte viaţa pentru a salva situaţia; chiar cu riscul de a se lovi din nou de cel mai mare prădător din toate timpurile.


Titlu Romania: MEG Confruntare în adâncuri
Regia: Jon Turteltaub
Actori: Ruby Rose, Jason Statham, Robert Taylor, Rainn Wilson, Jessica McNamee
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Groaza, SF
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Jason Statham si rechinul in The Meg 2018

Cu greu poţi găsi o combinaţie mai explozivă decât Jason Statham şi un rechin preistoric, de 25 de metri lungime (pentru o comparaţie vizuală, un bloc de zece etaje). The Meg online subtitrat oferă exact ceea ce promite, entertaiment şi fiori, fără să cadă prea des în capcanele penibilului; iar asta face premiera din 10 august un motiv de distracţie sinceră şi lipsită de pretenţii la cinema. Iată mai jos ce ţi-ar putea plăcea la acest nou film în care Jason Statham înfruntă un inamic ce-l depăşeşte din toate punctele de vedere.

Este posibil să fi văzut trailerele, prin urmare ştii deja că acţiunile unei echipe de cercetători hotărâţi să arate că Groapa Marianelor nu este cel mai adânc punct de pe glob; fac ca în apele oceanelor să fie eliberat un megalodon, un gigantic rechin preistoric. Acesta nu va întârzia să atace Mana One, staţia de cercetare subacvatică, şi apoi să-şi facă drum spre aglomeratele plaje de pe litoralul asiatic. Evident, Jason Statham are un cuvânt de spus în această situaţie, prin urmare el şi cercetătorii pornesc în dificila misiune de a lichida creatura.

Te-ai putea aştepta ca scenariul să fie doldora de momente neverosimile, dar lucrurile nu stau chiar aşa. La baza filmului se află romanul “Meg: A Novel of Deep Terror” publicat de Steve Alten în 1997; care explorează realist ce se poate face dacă un rechin de o asemenea dimensiune ar putea ataca liber în apele internaţionale. Filmului nu-i lipsesc scăpările neverosimile (într-o scenă pielea rechinului este impenetrabilă, în alta pare mult prea uşor de străpuns); dar nici nu se autosabotează cu alegeri dubioase precum cele din seria Sharknado.


Lupta din adancuri

Ce va captiva publicul la The Meg online subtitrat este inventivitatea interacţiunilor dintre rechin şi posibilele sale victime umane. La început antagonistul este o ameninţare sugerată, după care îl vedem în toată splendoarea; iar abordarea regizorului Jon Turteltaub se schimbă din temelii. De la o luptă în adâncuri între The Meg online subtitrat şi un submersibil ajungem la suprafaţă; apoi lângă o plajă aglomerată şi aşa mai departe, dimensiunea rechinului permiţând echipei de scenarişti să imagineze noi şi noi situaţii terifiante. Nu te-ai fi aşteptat, dar filmul funcţionează şi ca suspans; dar şi ca exces de violenţă sângeroasă şi explicită, ceea ce chiar e mare lucru.

Printre atâtea momente explozive, ai putea să nu bagi în seamă dialogurile cumplit de proaste, replicile sentenţioase şi ilogice; interpretările exagerate şi aşa mai departe. Nu pentru ele intri la acest film şi nu ele o să-ţi rămână în minte după ce ieşi. Distribuţia internaţională foloseşte noua reţetă de la Hollywood, cu fiecare rasă şi continent reprezentată;de la chinezoaica Li Bingbing şi australianca Ruby Rose; la Page Kennedy şi islandezul Ólafur Darri Ólafsson. Chiar dacă interacţiunile personajelor din The Meg online subtitrat in romana; lasă adesea de dorit şi uneori sunt chiar sursă de umor involuntar; câteva decizii ale lor iau prin surprindere publicul, oferind momente dramatice şi făcându-le să fie mai mult decât eventuale “gustări” pentru nemilosul rechin.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
The Meg (2018)
Nota film
41star1star1star1stargray