Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

The Mechanism – O Mecanismo (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: José Padilha
Actori: Jack Berraquero, Caroline Abras, Alessandra Colassanti, Enrique Díaz, Jonathan Haagensen, Leonardo Medeiros
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, Thriller
IMDB: 9.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Mechanism – O Mecanismo (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01.Jet.Wash

S01E02.Halvah

S01E03.Cool.Winds.from.the.South

S01E04.False.Wall

S01E05.Red.Eyes

S01E06.They.Knew.It.All

S01E07.One.Last.Breath

S01E08.Doomsday


Review The Mechanism – O Mecanismo (2018)

După succesul extraordinar al Narcos , regizorul brazilian José Padilha revine pe Netflix cu un serial despre amplul scandal de corupţie care îi zguduie ţara, relatează AFP. O Mecanismo (Mecanismul), ale cărui prime opt episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming video la 23 martie, este o ficţiune inspirată din operaţiunea şi ancheta tentaculară care a început în urmă cu patru ani şi care a dus la arestarea a zeci de oameni politici.

Acest spectacol O Mecanismo online subtitrat ma prins într-adevăr. Aproape niciodata nu ma uit la ceasuri si aceasta a fost una dintre putinele emisiuni pe care le-am facut. Toată lumea are un motiv și personajele nu sunt plane.

Nu ascultă Ministerul Adevărului. Acest spectacol nu este o piesă politică. De fapt, este la fel de imparțială cum poate fi. Păcat că faptele nu lasă prea mult loc pentru a schimba.

În ceea ce-l numesc “știri fals” … Nu este o piesă de știri. E o emisiune TV. Chiar la începutul fiecărui episod se spune că se bazează pe o poveste adevărată. Cred că unii oameni nu pot citi (de aceea ei cred în basme).

Sper ca Netflix The Mechanism online subtitrat să nu se răcească la nași și să ne dea un al doilea sezon. Aceasta este cu adevărat una dintre cele mai bune emisiuni TV din Brazilia.