Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

The Madagascar Penguins in a Christmas Caper (2005) Online Subtitrat


Regia: Gary Trousdale
Actori: Tom McGrath, Chris Miller, Christopher Knights
An: 2005
Gen: Animatie, Comedie, Craciun
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Madagascar Penguins in a Christmas Caper

Este Craciunul in Central Park Zoo din animatia The Madagascar Penguins in a Christmas Caper online subtitrat, toate animale petrec si se bucura de compania prietenilor. Toate exceptandu-l pe Ted, ursul polar. Private, cel mai tanar dintre pinguini, convins ca nimeni nu ar trebui sa fie singur si trist de Craciun, porneste, fara stirea celorlalti, in cautarea unui cadou pentru Ted. Totusi, dupa ce este confundat cu o jucarie de catre o batrana si ajunge el insusi cadou pentru cainele acesteia, ceilati trei pinguini trebuie sa-i vina in ajutor pentru a-l salva.

Există atât de multe gaguri de vizionare și glume în această scurtă animată de 12 minute, care ar face să vă înotați capul. Opera de arta este fantastica, iar umorul este la fel de fabulos. Totul este o poveste despre patru pinguini gata să sărbătorească Crăciunul când unul dintre ei iese să-și înveselească un urs polar singuratic. Ceilalți, cu crezul “Black Hawk Down” de a nu lăsa niciodată pe cineva în urmă; merg după el și îl salvează pe tipul mic de la o bătrână bătrână și un pudel vicios.

Povestea The Madagascar Penguins in a Christmas Caper 2005 este într-adevăr secundară tuturor gagurilor inteligente și vizuale; prea multe pentru a menționa aici. Este suficient să spunem că dacă dețineți DVD-ul “Madagascar”; faceți-vă o favoare și verificați această caracteristică bonus. Este vorba de distracție de o duzină de minute, cum vreți să găsiți vreodată. Acesta este un lucru pe care veți dori să-l urmăriți repetat ….. garantat!