The Lovers (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Azazel Jacobs
Actori: Debra Winger, Tracy Letts, Aidan Gillen
An: 2017
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Lovers

Debra Winger și Tracy Letts din filmul The Lovers, joacă un cuplu lung și căsătorit, ambii care se află în mijlocul afacerilor serioase.

“Scriitorii scriu mereu despre infidelitate, sunt atât de dramatic, de răutate, de secretizare, de complicații. De constatarea că crezi că ești o singură persoană, dar și tu ești această altă persoană”. Alice Munro

Rare este să vedem o comedie romantică despre cuplurile de vârstă mijlocie a căror divorț de căsătorie este atât de realistă dureroasă. Incât m-am trezit înnebunită de la disconfort la actele foarte umane. Iubitorii, scrise. Si îndreptate cu o mână sigură, liniștită de Azazel Jacobs, se referă la cei care iubesc și la cei care renunță la dragoste în același timp.

Sper că nu te-am înșelat să crezi că este o comedie The Lovers online subtitrat în motivul de râs. Căsătorita Mary (Debra Winger) și soțul Mihai (Tracy Letts). Trec între iubitorii lor și soții lor ca diferite cursuri la aceeași masă. Cu toate acestea; filmul este uneori farcing; ca atunci când iubitul său emoțional-instabil; Lucy (Melora Walters). Suieră ca o vrăjitoare la Mary; dar mai tragic decât comedic.

Spre deosebire de comedia tradițională; The Lovers nu este nici ușoară; nici plină de umor și nu are nici un sfârșit vesel și fericit. Această încheiere este poate prea ambiguă pentru binele său; dar totuși este adevărat față de incertitudinea iubirii. Are ochi icterici despre sinceritatea oamenilor în încercarea lor de a fi credincioși și îngrijiți.