The Looming Tower (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Dan Futterman, Alex Gibney, Lawrence Wright
Actori: Sullivan Jones, Kelly P. Williams, Erica Cho
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 7.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Looming Tower SEZONUL 1 Online Subtitrat:


s01e01

s01e02

s01e03

S01E04

S01E05

S01E06

s01e07

S01E08

s01e09

s01e10


Sinopsis The Looming Tower

Urmărind amenințarea din ce în ce mai mare a lui Osama bin Laden și a Al-Qaeda, este nevoie de o analiză controversată a modului în care rivalitatea dintre CIA și FBI ar fi putut să determine scenele pentru tragedia din 11 septembrie și războiul din Irak.

Wright in The Looming Tower online subtitrat a spus că “trebuie să-și dea seama cum să facă această catastrofă imensă și să o facă umană”; iar abordarea sa a fost aceea de a descoperi oamenii cheie și de a reflecta asupra poveștilor lor. Unul dintre aceștia a fost John O’Neill; un maestru contra-psihologic de război care a fost concentrat asupra Al-Qaeda; a fost constrâns din FBI și a fost contractat ca șef de securitate la World Trade Center – o ocupație a început cu mult înainte de atacul din 11 septembrie; în care O’Neill a fost ucis.

Omul care ar trebui să-l ia pe containerul Laden, cutia lui Laden la primit, spuse Wright. “Cred că era neașteptat. În prezent cred că este grec.

Este o luptă pentru a fi auzit “, pentru O’Neill în aranjament, a spus Daniels. “Felul în care el și-a transmis mesajul nu era în general perfect cu indivizii care îi acordau atenție. El a fost războinic. El a afectat indivizii când nu a primit îndrumarea. Cu toate acestea, în cele din urmă, a fost corect. “

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
The Looming Tower (2018)
Nota film
41star1star1star1stargray