The Limehouse Golem (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Juan Carlos Medina
Actori: Olivia Cooke, Bill Nighy, Eddie Marsan
An: 2016
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Limehouse Golem

Limehouse Golem este așezată pe străzile necinstite, necinstite ale Londrei Victorian, în 1880, povestea noastră începe în sala de muzică grandioasă. In care cel mai renumit interpret al capitalei Dan Leno (actorul englez Douglas Booth – Noe, Jupiter Ascendent).

Spectacolul capricios interpretează un monolog, informându-și publicul dedicat despre soarta uluitoare a unei tinere care a împodobit odată această scenă. Draga prietena ei, Elizabeth “Lizzie” Cree (actrita engleza Olivia Cooke – Me și Earl și Fata, Ouija ). Pentru că interpretul chitarist se confruntă până la moartea sa urmând să fie agățat, fiind acuzat de uciderea soțului ei. John Cree (actorul australian Sam Reid – ’71, The Riot Club).

Moartea lui Lizzie pare inevitabilă, până când inspectorul detectiv John Kildare (actorul englez Bill Nighy – dragoste în realitate, Shaun of the Dead) este atribuit cazului de Limehouse Golem – un ucigaș în serie, care calomniează victime nevinovate, cadavre identificabile – și semnătura sa distinctivă în sânge. Totul nu este ceea ce pare și toată lumea este un suspect și toată lumea are un secret.

În general, Limehouse Golem este un film de thriller de groază, plin de chestii ciudate ciudate, violențe violente. Spectacole de teatru și piese, dramă, poliție, detectivi, o bună înțelegere a modului de viață înapoi în era victoriană în anii 1880 Limehouse Golem este așezată în întuneric, căi alee întunecate, crime, suspecți de crimă, heringuri roșii, cazuri clasice de crimă whodunnit, căruțe și căruțe, mașini negre în stil vechi, o cursă împotriva timpului pentru a afla criminalul pentru a căuta dreptate scene greu de lovit și multe alte lucruri pe tot parcursul filmului.