The Light Between Oceans (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Derek Cianfrance
Actori: Michael Fassbender, Alicia Vikander, Rachel Weisz
An: 2016
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Light Between Oceans

The Light Between Oceans este povestea îngrijitorului unui far și a soției lui, care trăiesc pe coasta de vest a Australiei, și care cresc un copilaș salvat de pe o barcă cu vâsle eșuată.

Pe o micuta insula salbatica pierduta in largul Australiei; la putin timp de la incheierea Primului Razboi Mondial; Tom Sherbourne; paznicul farului; a reusit sa isi gaseasca fericirea alaturi de sotia sa Isabel. Iubirea il ajute sa treaca peste traumatismele suferite pe front. Este fericit cand Isabel ramane insarcinata. Insa nu reuseste sa pastreze sarcina. Intr-o zi; o ambarcatiune esueaza pe plaja avand la bord cadavrul unui barbat si un bebelus viu. Cand Isabel il implora pe Tom sa nu raporteze acest incident autoritatilor Tom se executa. Cateva luni mai tarziu; cei doi soti o intalnesc pe Hannah Roennfeldt; mama copilului.

Directorul Derek Cianfrance este obișnuit să wallowing în tristețe film. Lui 2010 bijuterie Blue Valentine a fost o expune într-o relație de fracturat și provocator. De data aceasta; el abordează M.L; Stedman roman si incetineste ritmul la un crawl excruciatingly lent.