Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

The Light Between Oceans (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Derek Cianfrance
Actori: Michael Fassbender, Alicia Vikander, Rachel Weisz
An: 2016
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Light Between Oceans

The Light Between Oceans este povestea îngrijitorului unui far și a soției lui, care trăiesc pe coasta de vest a Australiei, și care cresc un copilaș salvat de pe o barcă cu vâsle eșuată.

Grea dilema; sa pleci urechea la ce-ti spune inima sau la ce-ti dicteaza ratiunea; sa poti sa discerni intre ceea ce e corect si ceea ce simti… nu stiu cati oameni ar trece testul asta. Asa; fara sa stau prea mult pe ganduri; zic ca intr-o astfel de situatie si eu as face ceea ce a facut Tom; cu atat mai mult cu cat; teoretic cel putin; trebuie sa ai in vedere ca urmarile faptelor tale ii pot afecta pe cei din jur; la fel cum si tu poti fi afectat de ceea ce fac altii; pentru ca fiecare are propriul lui sistem de valori.

Mai in gluma; mai in serios; Tom ar merita pus la icoana; sa te inchini in fiecare zi; mai rar un om sa iubeasca pe cineva cum iubeste el; sa aiba taria morala si fizica sa-si aplice singur pedeapsa pentru crimele de razboi; si mai ales sa aiba capacitatea sa ia in final o decizie de care e dureros de constient ca il va costa tot ce-a cladit.