The Legacy of a Whitetail Deer Hunter (2018) Online Subtitrat


Regia: Jody Hill
Actori: Josh Brolin, Carrie Coon, Danny McBride
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review The Legacy of a Whitetail Deer Hunter (2018)

Marele vânător Buck Ferguson (Josh Brolin) și cameramanul său de încredere don (Danny McBride) au plecat într-o aventură epocă de weekend pentru a se reconecta cu fiul tânăr al lui Buck (Montana Jordan).

Buck Ferguson (Josh Brolin, cu o greutate de 20kg mai mare, cu o mustață inexcusivă) este un vânător de asalt care își face viața făcând videoclipuri de vânătoare prinse pe film de către omul său Don (Danny McBride).

Dacă nu păstrați un mod de viață (nativ), mâncarea poate fi achiziționată într-o manieră civilizată la supermarket și orice altceva îndeplinește o dorință latentă de crimă. Așa că deja îl disprețuiesc pe Buck și pe modul său de viață, dar acum îl aduce pe fiul său, Jaden (Montana Jordan), care pare să se “reconecteze” după ce a divorțat de mama sa.

Chiar daca Buck este cel mai rău tată al anului; el este; de asemenea; doar verificat și neinteresat. Fiul său are o mulțime de alte hobby-uri; dar Buck le ignoră sau le interzice (sau le aruncă în râu; pentru că este un bastard intolerant). Singura formă acceptabilă de legare este vânătoarea; iar singura formă acceptabilă de vânătoare este de a urmarii un animal frumos și apoi de a privi viața lasându-i ochii înspăimântați; pe măsură ce sângerează pe toate cizmele.