Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

The Layover (2017) Film Online Subtitrat


Regia: William H. Macy
Actori: Kate Upton, Alexandra Daddario, Matt Barr
An: 2017
Gen: Comedie
IMDB: 4.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Layover

Kate (Alexandra Daddario) şi Meg (Kate Upton) sunt prietene din copilărie şi colege de apartament care locuiesc în Seattle şi trec prin perioade stresante în viaţa lor. Kate este o profesoară de engleză ce predă la liceu şi s-a săturat de viaţa ei obişnuită, fiind şi presată de directorul Moss (Rob Corddry) să demisioneze deoarece el crede că ar trebui să-şi aleagă o altă profesie. Meg este o vânzătoare de cosmetice care încearcă să vândă nişte produse de înfrumuseţare Nord-Koreene.

După o noapte de beţie; aventuroasa Meg sugerează să meargă împreună într-o vacanţă pentru a uita de tot stresul ce le înconjoară. Rezervata Kate are anumite ezitări; dar cedează într-un final după ce Meg află că oricum a cumpărat deja biletele spre Fort Lauderdale ce nu pot fi rambursate. Ajunse în ultima clipă la aeroport pentru îmbarcare; Kate este aşezată pe locul de la geam; iar Meg pe cel din margine. Locul din jumătate este ocupat ulterior de Ryan (Matt Barr); un pompier chipeş care se îndreaptă spre o nuntă.

Atât Kate cât şi Meg sunt imediat atrase de el şi flirtează cu acesta fără jenă; însă Kate adoarme în cele din urmă din cauza multiplelor pastile anti-anxietate pe care le-a luat. Câteva ore mai târziu; avionul este direcţionat spre St. Louis din cauza unui avertisment de uragan. Profitând de ocazie; cele două fete continuă să flirteze şi; în cele din urmă; Kate îi spune lui Meg că se va lupta cu ea pentru a-l cuceri pe Ryan.