Dezactivati adblock-ul pentru toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


The Last Witness (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Piotr Szkopiak
Actori: Alex Pettyfer, Robert Wieckiewicz, Talulah Riley
An: Filme Online 2018
Gen: Istorice, Thriller
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review The Last Witness (2018)

Un tânăr jurnalist ambițios descoperă uciderea oribilă a 22 000 de ofițeri polonezi în timpul celui de-al doilea război mondial. Un secret care a fost ascuns de prea mulți ani.

Filmul The Last Witness, bazat pe o poveste adevărată, acoperă acoperirea britanică și americană a masacrului de la Katyn în 1940 de către NKVD-ul rus de circa 22 000 de polonezi de la inteligență, militară, biserică, adică elita țării. Victimele au fost împușcate în spatele capului și îngropate în gropi comune din Pădurea Katyn, care au fost descoperite un an mai târziu de forțele germane care construiau un drum prin pădure. În eforturile de a menține angajamentul Rusiei de a învinge naziștii, masacrul a fost învinuit de germani.

Alex Pettyfer este foarte convingător în rolul lui Stephen Underwood, tânărul jurnalist care încearcă să descopere misterul de ce atât de mulți soldați polonezi se sinucid în zona lui Bristol. Aceasta este o misiune care nu are nici un interes pentru editorul său (Michael Gambon) și el întâlnește mai multe obstacole de-a lungul drumului în căutarea lui de a afla adevărul.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
The Last Witness (2018)
Nota film
31star1star1stargraygray