The Last Remake of Beau Geste (1977) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Ultimul remake al lui Beau Geste; Ultima varianta a filmului Beau Geste
Regia: Marty Feldman
Actori: Marty Feldman, Ann-Margret, Michael York
An: 1977
Gen: Aventura, Comedie, Razboi
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Last Remake of Beau Geste

Neprețuitul safir Blue Water este dorit cu înfocare de moștenitorii lui Sir Hector Geste: Flavia, actuala lui soție; Isabel, fiica lui; și cei doi frați gemeni adoptați, neînfricatul Beau și pateticul Digby. Când Sir Hector cade la pat, Beau fuge cu piatra, ca s-o pună la adăpost de mama lui vitrega. Flavia îl urmărește până în Africa, împărțind în dreapta și-n stânga favoruri sexuale cu scopul de a primi ajutor în planurile ei.

Îmi amintesc de Marty Feldman, nu din The Last Remake of Beau Geste, după ce la văzut pentru prima oară în emisiunea “La Last 1948 Show” din anii ’60, iar marca lui de excentrică de umor nu a îmbătrânit prea mult. Eu spun mult pentru că, din păcate, indiscutabilul sexual obraznic și duhul de a face nu mă fac să doresc o vârstă mai simplă. Un moment în care gândul trecătosului Trevor Howard și o absolut uimitoare Anne-Margaret îndreptându-se către dormitorul de a face “ceva creativ, cu un candelabru și un praf de praf” a adus un chortle.

Totuși, restul este o comedie improvizată de top. Se poate observa constant dacă nu este amuzant pe coapse. Este un flux de distracție intercalat cu râsete de râs.

Calul cu piciorul protetic al călărețului său este strălucit. În plus, un alt afișier a arătat că o gamă largă de actori de calitate sunt un tribut adus poziției profesionale a lui Marty Feldman. Pentru a vedea Darth Vader, er, vreau sa spun ca James Earl Jones face o parodie foarte amuzanta cu Terry-Thomas care apare de fapt in film The Last Remake of Beau Geste este minunat.