The Killing of a Sacred Deer (2017) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Uciderea cerbului sacru
Regia: Yorgos Lanthimos
Actori: Nicole Kidman, Colin Farrell, Alicia Silverstone
An: 2017
Gen: Drama, Groaza, Mister
IMDB: 7.2


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Killing of a Sacred Deer

Un thriller psihologic cu elemente supranaturale, The Killing of a Sacred Deer (2017) se concentrează pe un tânăr cu sete de răzbunare, un medic care trebuie să ia o decizie importantă, și familia lui care trebuie să lupte pentru a supraviețui.

Steven și Anna formează o familie perfectă: ambii sunt medici respectați, el chirurg, ea oftalmolog, au doi copii, Bob și Kim, și o viață înconjurată de lux. Pe de altă parte, Steven leagă o prietenie cu Martin, un copil orfan de tată pe care chirurgul îl va lua sub aripa sa protectoare.

În film, personajul lui Colin Farrell (Steven) va fi pus în fața acestei teribile alegeri – de a-și sacrifica. Sau nu unul dintre copiii pe care îi are cu Anna (Nicole Kidman), soția lui. Chirurg cardiolog, îi moare un pacient pe masă de operație. Iar vina îi aparține. Cu băiatul (Martin, jucat de Barry Keoghan) pacientului decedat începe o relație pentru a-i oferi suportul. Cu cele mai bune intenții. Doar că băiatul îl forțează pe Steven să facă un sacrificiu de neconceput după ce viața lui începe să o ia razna în momentul în care comportamentul adolescentului pe care l-a luat sub aripă lui devine sinistru.

Regizorul grec Yorgos Lanthimos creează suspans și mister, e ingenious și surprinzător, socheaza din nou cu imagini brutale, dar lasă prea multe întrebări fără răspuns. E neclar până la sfârșit cine este acest adolescent care dă peste cap viața familiei lui Steven (Colin Farrell). Este personajul Martin un oracol? E mâna destinului? Cum reușește Martin să provoace tot ce provoacă în familia lui Steven?