Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
Donatii Aprilie 2019: 10 euro din 40 euro hosting
  •  
  •  

Intervenția – The Intervention (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Clea DuVall
Actori: Melanie Lynskey, Jason Ritter, Skylar Bernon
An: 2016
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review The Intervention

Când patru cupluri pleacă într-o excursie, o încercare de a orchestra o „intervenție” dă totul peste cap în timp ce toți sunt obligați să se confrunte cu secretele și temerile care par să nu le permită să găsească fericirea unul în celălalt.

Cu actori ca Cobie Smulders, Melanie Lynskey, Clea DuVall și multi altii, filmul The Intervention oferă rasete de la primul minut până la sfârșit. În timp ce se ocupă de subiectele dificile de a trece la următoarea etapă intr-o relatie, a căsătoriei, a copiilor și a divorțului, filmul este bine echilibrat pentru a injecta momente de comedie atunci filmul are nevoie de el. Ansamblul oferă scene bune, dar nu sunt uimitoare sau excelente. Uneori este si plictistitor.

Filmele de acest gen sunt, în mod normal, incredibil de previzibile și The Intervention nu este diferit. Anticipezi anumite lucruri care se vor întâmpla în film și fără nici o surpriză, se întâmplă. De aceea, din cauza asta, nu există nici un șoc sau un fel real de dramă.

Chiar dacă este previzibilă, simțiți ceva pentru personaje. Toată lumea a fost descrisa extrem de bine și se potrivesc personajele lor. Din acest motiv, când ajungem la finalul filmului, o sa vedeti ce se va intampla in viitor cu personajele din film. Am rămas la sfârșit, doream să văd mai mult de la aceste personaje. Sentimentul a fost unul pozitiv pentru film.