Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

The Intent (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Femi Oyeniran, Kalvadour Peterson
Actori: Dylan Duffus, Scorcher, Shone Romulus
An: 2016
Gen: Crima, Drama
IMDB: 3.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Intent

Un ofițer de poliție sub acoperire își găsește loialitatea testată, pe măsură ce banda pe care a crescut este atașată devine din ce în ce mai violentă.

Intentul este un thriller de crimă închis despre bandele criminale din Londra.

Detectivul Lee Biggins, cunoscut sub numele de “Gunz” (Dylan Duffus), este impins într-o lume a violenței și excesului; când se alătură trupei TIC, cea mai de succes bandă din South London. Echipajul este condus de Hoodz nemilos (Scorcher).

Banda din The Intent online subtitrat începe prin a împrăștia buruienile și drogurile, dar se îndreaptă rapid spre jafuri armate nemilos; fără a lua în considerare niciunul dintre victimele pe care le părăsesc pe drum. Infama lor din ce în ce mai mare în rândul fraternității criminale le oferă o viață de arme, droguri și prostituate; dar indiscreția și extravaganța lor atrage atenția poliției și a unei bande rivale.

Joacă rolul său de membru al gang-ului, Gunz, ofițerul sub acoperire Biggins devine sedus de lumea interlopă criminală; a mașinilor strălucitoare, stilul de viață generos și femeile ușoare. Odată ce a intrat în grupul TIC, el găsește o formă deformată de loialitate a familiei surogate pe care nu a avut-o niciodată. Fiind captivant de graba adrenalina a crimei si de viata mare; tanarul detectiv incepe treptat sa-si piarda identitatea ca ofiter al legii. El comunică din ce în ce mai puțin cu șeful poliției din ce în ce mai frustrat, deoarece este sfâșiat între loialitatea sa față de principiile sale sau față de “frații” din familia “banda lui”.