The House with a Clock in its Walls (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Dupa ce si-a pierdut parintii, Lewis Barnavelt din filmul The House with a Clock in its Walls online subtitrat, un baiat de 10 ani, este trimis in Michigan pentru a trai impreuna cu unchiul sau, Jonathan. La scurt timp, fatada adormita a noului sau oras revine la viata cu o lume secreta plina de vrajitori si vrajitoare. Atunci cand Lewis trezeste accidental mortii. Descoperind ca unchiul sau este un vrajitor; baiatul din Misterul ceasului din perete online subtitrat patrunde in universul misterios al magiei si vrajitoriei.

Cu toate acestea, aceasta putere nu se limiteaza doar la oamenii buni. Lewis din The House with a Clock in its Walls online subtitrat afla despre Isaac Izard, un vrajitor malefic care dorea sa provoace Apocalipsa; astfel incat sa poata vedea ce se intampla dupa aceea.

Pentru a face acest lucru, a construit un ceas fermecat cu magie neagra; care atata timp cat exista, va continua sa ticaie, numarand pana la sfarsitul lumii. El a murit inainte de a termina ceasul, insa l-a ascuns in casa acestuia; unde acum locuieste unchiul Jonathan. In aceste conditii, Lewis si Jonathan din filmul Misterul ceasului din perete online subtitrat, trebuie sa gaseasca ceasul inainte de a fi prea tarziu, si inainte ca sotia lui Isaac, Selena, sa ajunga la el.


Titlu Romania: Misterul ceasului din perete
Regia: Eli Roth
Actori: Cate Blanchett, Jack Black, Colleen Camp, Kyle MacLachlan
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Familie, Fantezie
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare