Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Al Doilea Razboi Mondial s-a incheiat, iar Juliet Ashton, o tanara scriitoare, decide sa scrie o carte despre experienta din timpul razboiului a locuitorilor insulei Guernsey. Rezultatul va fi o legatura neasteptata intre ea si localnici.

1946. Scriitorul Juliet Ashton (Lily James) primeste o scrisoare de la Dawsey Adams (Michiel Huisman), fermier de porci pe insula Guernsey – ocupata de germani in timpul razboiului. Schimbul lor incepe cu o cerere pentru o carte si se termina cu Julieta care calatoreste spre Guernsey pentru a se intalni cu clubul local de carti al lui The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society online subtitrat. Odata ce se intalneste cu grupul discret de cititori al lui Dawsey, Julieta se impiedica de un secret nespus dintre ei si se straduieste sa descopere ceea ce este.

Bazandu-se pe romanul din 2008 al lui Mary Ann Shaffer si Annie Barrows, The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society online subtitrat, il vede pe veteranul regizor Mike Newell in modul dramatic inspirat de drama britanica. Este un film foarte interesant, dar si unul extrem de previzibil. Are un ton fermecator.


Regia: Mike Newell
Actori: Lily James, Jessica Brown Findlay, Matthew Goode
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Istorice, Romantice
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare