The Gifted (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Matt Nix
Actori: Emma Dumont, Hayley Lovitt, Garret Dillahunt, Amy Acker, Luis Albert Acevedo Jr.
An: 2017
Gen: Seriale Online, Actiune, Fantezie, SF
IMDB: 8.2


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Gifted SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07

S01E08:

S01E09:

s01e10:

s01e11:

S01E12-E13:


Sinopsis The Gifted

Într-o lume în care oamenii mutanți sunt tratați cu neîncredere și teamă, un institut pentru mutanți se luptă pentru a realiza o coexistență pașnică cu omenirea.

Am scris această recenzie pe baza tuturor episoadelor care sunt în afara, în prezent, care este doar episodul 1. Un spectacol a fost stabilit în universul X-Men care a urmat unei distribuții și narațiunii complet diferite de cea a unor personaje familiare pe care le-am văzut anterior.

Gândurile mele inițiale au fost negative, cel puțin. Vreau să spun doar să aud cum se citesc mai sus. Infricosator!

Am fost destul de sigur că acest spectacol va eșua. Așa că, în mod natural, când mi sa dat șansa de a privi pilotul și de a-mi susține ego-ul, demonstrându-mă de ce ar fi eșuat acest spectacol, am sărit la el.

Acum, pot spune cu încredere că nu numai că sunt impresionat de direcția și viziunea pentru acest spectacol, dar am un adevărat interes asupra locului în care această poveste se va sfârși. Cea mai interesantă parte a seriei de până acum este că nu doar că încearcă să transforme lucrurile într-un mod nou, ci doar încearcă să folosească identități de gen pentru a acoperi un nou teren. Nu mă așteptam la o calitate atât de înaltă de la creatorul Matt Nix.