Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

The Ghost and The Whale (2017) Online Subtitrat


Regia: Anthony Gaudioso, James Gaudioso
Actori: Tippi Hedren, Monica Keena, Jonathan Pryce
An: Filme Online 2017
Gen: Drama, Mister, Thriller
IMDB: 4.5


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Ghost and The Whale

The Ghost and The Whale online subtitrat povestesc povestea lui Joseph Hawthorne (Maurice Benard); un om bipolar care a plecat în mare cu dragostea vieții sale; și sa întors în orașul somnoros Bodega singur. Soția lui Annabel Lees (Madeleine Hamer); dispariția și exonerarea sa ulterioară creează un mister împărțit între oraș și, în plus, familia ei însetată de sânge.

Un an mai târziu, jurnalistul aclamat Ed Hale (James Gaudioso) a fost chemat la Bodega pentru a acoperi povestea lui Josephs; misterioasă și încă nespusă. O propunere dificilă, acum că Joseph a revenit într-o stare netratată, alternând între mania isterică și melancolia criminală. Deseori, Iosif va căuta sanctuar în jos de apă cu singurul său prieten; o balenă masivă (Jonathan Pryce).

Ed recrutează ajutorul unui cetățean gregarian și vrea să fie scriitor, Mitch Captree (Bryan MckKinley) pentru a ajuta la navigarea pe teren și obiceiurile locale. După zece ani de încarcerare, cel mai diabolic dintre frații ei, Jack Lee (Anthony Gaudioso) se întoarce acasă pentru a-și exacra răzbunarea. Acum, atât Ed, cât și Joseph trebuie să supraviețuiască suficient de mult pentru a dezvălui adevărul înainte ca Lees să-i îngroape pe amândoi.

Această dramă / mister mai puțin promovat despre un bărbat numit Joseph, care se luptă cu tulburarea bipolară și moartea misterioasă a soției sale, este unul dintre cele mai bune filme pe care le-am văzut. Cu un complot intrigant, o distribuție stelară și scene frumoase, mi-a atras atenția și m-au ținut la marginea scaunului.

Parcela se desfășoară astfel încât am simțit disperarea întunecată, confuzia dezactivată, durerea, iubirea profundă, înălțimile maniacale, strălucirea speranței și nevoia neîncetată de a răspunde, împreună cu Iosif.