The Ghazi Attack (2017) Film Online Subtitrat


Dezactivati extensia adblock pentru a vedea toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


Regia: Sankalp Reddy
Actori: Rana Daggubati, Kay Kay Menon, Atul Kulkarni
An: Filme Online 2017
Gen: Actiune, Indiene, Istorice, Thriller
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review The Ghazi Attack (2017)

Era toamna anului 1971 când armata pakistaneză s-a hotărât să atace porturile indiene din golful Bengal. Însă golful Bengal era păzit de submarinul Vikrant, cel mai puternic submarin al Indiei. Pentru distrugerea sa, Pakistanul hotărăște să trimită submarinul lor și mai puternic, Ghazi, comandat de bătrânul căpitan Razzak, o armă de temut și bine înarmată ce putea face față oricărei încercări.

Comandamentul marinei indiene din filme indiene online, aflând aceste informații, decide să trimită submarinul S21, într-o misiune de cercetare, pentru a se convinge că informațiile sunt adevărate, dar cu ordinul expres de a nu deschide focul pentru a nu declanșa un război între cele două țări.

Dar căpitanul acestui submarin din The Ghazi Attack online subtitrat, Rann Vijay Singh, este un nonconformist, și după ce întâlnește în larg rămășițele unei nave comerciale indiene, își dă seama că adevărata mișcare a pakistanezilor este de a atacat porturile indiene, și comandantul submarinului este hotărât sa-și scufunde inamicul. De aici începe o cursă de urmărire între cele două submarine…