The Gateway (2018) Film Online Subtitrat


Regia: John V. Soto
Actori: Jacqueline McKenzie, Myles Pollard, Hayley McElhinney
An: Filme Online 2018
Gen: SF
IMDB: 6.9


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Gateway

Un fizician de particule care suferă de pierderea soțului ei într-un accident de mașină călătorește într-o lume paralelă pentru ao găsi din nou, cu consecințe rele pentru familia ei.

Fizicianul de particule, Jane Chandler (Jacqueline McKenzie – divinitatea apei și Marea de aur albastru) din The Gateway online subtitrat; lucrează cu asistentul Regg (Ben Mortley-Pale Blue Eyes și The Woodcutter) pentru a face teleportarea o realitate. Ei se apropie de un progres în cercetarea lor, deoarece au reușit să dematerializeze elementele, dar nu au reușit să obțină nimic să se materializeze în camera de primire. O altă complicație este aruncată în cercetarea ei, când soțul ei este ucis într-un accident.

În timp ce încă mai trăiește in The Gateway 2018, începe să-și revizuiască cercetarea; pentru ao readuce la realitate și la cei doi copii ai săi. În acest moment, ea prezintă o idee care ar putea explica de ce obiectele pe care le-au teleportat; nu se rematerializează; sunt trimise într-un univers paralel. Cu o mică ingeniozitate, Jane este capabilă să o dovedească.

Dar, Jane încă lucrează prin durerea de a-și pierde soțul, Matt (Myles Pollard-X-Men Origins: Wolverine și Tucker și Dale vs Evil). Cu ceea ce a fost capabil să dovedească, ea vine cu un plan de a călători în celălalt univers și de a găsi bărbatul pe care la pierdut.

Dacă nu era vorba de titlul filme online 2018 The Gateway și de cotația de marketing, configurarea inițială a celor două camere de teleportare; aduce în minte complotul unei povestiri despre teleportare. În schimb, este o poveste solidă care aduce informații din cercetarea actuală care are loc în întreaga lume pentru a se ridica; și a aduce pe tema de a fi recunoscător pentru ceea ce aveți.