Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

The Gateway (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Fizician pasionat de munca ei, Jane Chandler din filmul The Gateway online subtitrat, descopera cum sa duca si aduca obiecte, iar mai apoi oameni, intre lumi parale. Din pacate, actiunile ei au urmari devastatoare pentru familia ei si pentru ceilalti. Un act puternic de la Jacqueline McKenzie conduce filmul The Gateway, un thriller indie SF australian, care are o adancime dramatica impresionanta. Este un SF inovator. Nu lasa cascada neterminata a dramelor australiene sa te pacaleasca: Aussies face filme bune de acest gen.

Jacqueline McKenzie joaca rolul lui Jane Chandler in The Gateway online subtitrat, fizician al particulelor ce descopera un mijloc de calatorie interdimensionala. Cand sotul ei Matt (Myles Pollard) este ucis intr-un accident tragic, Jane isi risca viata sa calatoreasca intr-o alta dimensiune. Cu toate acestea, atunci cand aduce aceasta alternativa in lumea ei, ea se plaseaza si pe familia ei in pericol. Aceasta combinare a thriller-ului Hitchcockian si a inteligentei sci-fi functioneaza foarte bine datorita performantelor puternice ale distributiei sale.

McKenzie face o treaba minunata in portretizarea mentalitatii disperate a unei sotii, a unei mame si a unui om de stiinta care sufera de durere, a carei tulburari emotionale ii depasesc mintea inteligenta.


Regia: John V. Soto
Actori: Jacqueline McKenzie, Myles Pollard, Hayley McElhinney
An: Filme Online 2018
Gen: SF
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare