Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

The Forest – La forêt (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Delinda Jacobs
Actori: Samuel Labarthe, Suzanne Clément, Alexia Barlier
An: Seriale Online 2017
Gen: Seriale Online, Crima, Drama
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

La forêt SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06


Review The Forest – La forêt (2017)

O fată dispare dintr-un sat de lângă Ardeni, iar poliția locală și o profesoară îngrijorată încep să descopere o înlănțuire de secrete tulburătoare.

Seria mini-franceză este un mister cu ritm lent care se învârte în jurul nenorocirii fetiței de 16 ani, Jennifer și prietena ei, Maya. Pe măsură ce seria progresează și se îngroașă, serialul evoluează de la un mister într-o dramă familială mult mai aproape de casa.Secrete sunt deversate și tensiunea crește. Seria în sine este lenta, luând timp pentru a se arunca cu capul într-adevăr în inima dramei. În timp ce unele idei din serie se stagneaza, actiunea în sine rămâne solidă, cu o explozie bruscă de energie. Tarziu criminalul este dezvăluit și un final dramatic lasă show pe un nivel ridicat.

Pentru o mare parte din 6 episoade ale seriei The Forest – La forêt, acesta prezintă povestea căpitanului Gaspard Deker (Samuel Labarthe), care conduce investigația în dispariția unei fete de 16 ani locală cu un politist Virginie (Suzanne Clément) și Eva (Alexia Barlier), o singura femeie cu un fundal misterios.

Împreună, ei incearca sa rezolve ce s-a intamplat cu Jennifer. Așa cum v-ați putea aștepta de la o serie de mistere cu ritm lent; există o mulțime de timp dedicat intervievării potențialilor suspecți și alocând întreaga poveste.

Așa cum v-ați putea aștepta de la o serie de mistere cu ritm lent, există o mulțime de timp dedicată intervievării potențialilor suspecți și alocând întreaga poveste. Cu toate acestea, pentru cei care se bucură de un mister bun, The Forest – La forêt reușește cel puțin să mențină intriga până în ultimul episod, răspunzând unor întrebări cruciale ridicate de-a lungul timpului; oferind în același timp un impresionant final pentru a răsuna serialul.