The Foreigner (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Martin Campbell
Actori: Stephen Hogan, Pierce Brosnan, Jackie Chan, Dermot Crowley
An: 2017
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Sinopsis The Foreigner

Filmul are la bază romanul cu același nume al lui Stephen Leather. Iar Chan va intra în pielea unui umil proprietar de restaurant din Cartierul Chinezesc al Londrei. Viața sa liniștită este tulburată de uciderea fiicei sale. Ar vrea să îi găsească pe cei responsabili, însă autoritățile nu îi oferă niciun ajutor, astfel încât. La ani buni după ce a renunțat la trecutul său de temut luptător. Ia legea în propriile mâini și pornește pe urmele grupului de teroriști responsabili de moartea fiicei sale.

Când am văzut lansarea acestui film în teatru, nu pot să aștept să vizionez acest film și nu sunt dezamăgit deloc. Filmul începe cu o poveste bună, pot vedea legătura dintre tată și fiică, iubindu-se reciproc, care trăiesc în Londra, Anglia. Apoi a avut loc bombardarea tragică, din păcate, fiica Chan era în apropiere și ucisă de acea tragedie. C

ineva susține că a fost faptele lor și este un atac terorist. Ma simt cu adevarat trista si imi pare rau cu Chan, pot vedea ca este cu adevarat suferit din cauza pierderii sale. Sunt atât de impresionat de Chan care acționează în acest film, se pare că într-adevăr rolul său este atât de profund și emoțional.

Îl văd pe personajul lui Chan, care este rupt, suferind, misterios, are un trecut întunecat și își pierde răbdarea cu ancheta care durează mult timp, deoarece implică unele probleme politice cu Irlanda, care este în acord cu Anglia. Cred ca acesta este unul dintre cele mai bune performante Chan in intreaga cariera.