Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
Donatii Aprilie 2019: 10 euro din 40 euro hosting
  •  
  •  

The Foreigner (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Martin Campbell
Actori: Stephen Hogan, Pierce Brosnan, Jackie Chan, Dermot Crowley
An: 2017
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Foreigner

Filmul The Foreigner are la bază romanul cu același nume al lui Stephen Leather, iar Chan va intra în pielea unui umil proprietar de restaurant din Cartierul Chinezesc al Londrei. Viața sa liniștită este tulburată de uciderea fiicei sale. Ar vrea să îi găsească pe cei responsabili, însă autoritățile nu îi oferă niciun ajutor, astfel încât, la ani buni după ce a renunțat la trecutul său de temut luptător, ia legea în propriile mâini și pornește pe urmele grupului de teroriști responsabili de moartea fiicei sale.

Este un thriller si film de actiune foarte captivant de la inceput si pana la ultima lui secventa; care are la intesitate foarte ridicata absolut toate ingredientele necesare unui acest gen de filme.

Actiune debordanta inca din start in The Foreigner, mentinerea PE TOT PARCURSUL derularii lui a unui interes MAJOR pentru modul in care evolueaza evenimentele actiunii minut de minut, suspans, momente pline de neprevazut si evident surprize in acest context; foarte interesante, palpitante. Dar si ingenioase scene extrem de bine realizate de lupte corp la corp avandu-l ca erou principal pe actorul Jackie Chan. Dar si precedate in special de CEL PUTIN la fel de interesante si ingenioase momente de PREGATIRE PREALABILA deosebit de atenta si minutios-inteligenta a confruntarilor care vor avea loc.

Dincolo de toate acestea; MARELE PLUS pentru acest film la care de cele mai multe ori la majoritatea altor asemenea gen de filme nu se pune accentul. Si desigur ca nu se da prea mare importanta unor interpretari actoricesti PROFUND artistice si de o calitate superioara deosebit evidentiabila; il reprezinta (acest MARE PLUS) si foarte buna interpretare PSIHOLOGICA a actorului Jackie Chan; dar si a lui Pierce Brosnan; care tot din punct de vedere al trairilor psihologice a personajului caruia “ii da viata” in film.