The Florida Project (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Sean Baker
Actori: Brooklynn Prince, Bria Vinaite, Willem Dafoe
An: 2017
Gen: Drama
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Florida Project

Halley și fiica ei de 6 ani pe nume Moonee locuiesc împreună într-un motel deținut de Bobby, un om a cărui înfățișare serioasă ascunde de fapt o mare de compasiune și bunătate. În ciuda situației sale dificile și a tuturor lucrurilor care se întamplă în jurul ei, micuța Moonee nu are nicio dificultate în a transforma fiecare zi într-o sărbătoare și a se bucura de toate momentele la maxim. În timp ce după-amiezele ei sunt presărate cu năzbâtii și aventuri care mai de care, mama sa se vede nevoită curând să exploreze opțiuni foarte periculoase. Cu toate astea, dragostea lui Moonee pentru tot ceea ce o înconjoară e atât de pură încât devine contagioasă.

Băi, am auzit câteva lucruri grozave despre asta de la festivalurile de film și de la criticii pe care-i urmăresc pe social media. Trailerul nu ma lovit, dar am stiut ca trebuie sa fie ceva special in acest film. Nu am văzut efortul anterior al lui Sean Baker, Tangerine, așa că nu am avut într-adevăr un barometru pentru ce să mă aștept. Pot spune cu siguranță că filmul funcționează atât de bine. Este incredibil de bine acționat și utilizează un script fermecător. Si emoțional pentru a transmite o experiență pe care nu o veți uita în curând.

Filmul urmează o tânără pe nume Moonee (jucată de un tânăr foarte bun Brooklynn Kimberly Prince). Si mama ei care locuiește într-un motel de ședere prelungită condus de Bobby (Willem Dafoe). Halley, mama lui Moone, are probleme în a se întâlni și face tot ce poate pentru a-și ridica fiica. Dar personalitatea și stilul său de viață îngreunează viața în timpul șederii lor la motel.