The Flash (2014) Serial Online Subtitrat


Regia: David Nutter
Actori: Rick Cosnett, Michelle Harrison, Grant Gustin, Danielle Panabaker, Stephen Amell
Anul: 2014
Gen: Seriale Online, Drama, Aventura, Actiune
Durata: 43 minute
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Flash SEZONUL 4 Online Subtitrat:


S04E13:

S04E14:

S04E15:

S04E16:

S04E17:

S04E18:


Sinopsis The Flash

După ce acceleratorul de particule cauzează o furtună ciudată, investigatorul criminalistic Barry Allen este lovit de un fulger si cade într-o coma adâncă. După 9 luni acesta se trezește și își dă seama că ceva sa schimbat, are puterea de super viteză, acordându-i posibilitatea de a se deplasa prin Central City ca un înger păzitor nevăzut.

Deși initial este încântat de noile sale puteri, Barry este șocat să descopere că nu este singurul care s-a schimbat după furtuna cauzată de acceleratorul de particule. Partenerii lui Barry de la laboratoarele S.T.A.R. îl ajută să îi protejeze pe cei nevinovați. Momentan doar cațiva prieteni apropriați știu că Barry este literalmente cel mai rapid om in viață, dar nu va dura mult până lumea va afla că Barry Allen a devenit… Flash.

Îl vedem pe Barry in The Flash serial online subtitrat la vârsta primilor ani de şcoală, trezit din somn în toiul nopţii de zgomote ciudate din casă. Băiatul îşi descoperă mama prizonieră a unei bule strălucitoare şi observă silueta unui bărbat. Iar apoi toate şansele sale la o viaţă de familie fericită se năruie: mama moare, iar de moartea ei este acuzat tatăl lui Barry. Care este trimis la închisoare. După o adolescenţă în care încearcă să înţeleagă ce s-a întâmplat, eroul devine specialist în medicină legală. Fiind atras ca de un magnet de toate cazurile bizare ieşite în calea poliţiei.

De fapt aşa facem cunoştinţă cu personajul în sezonul doi din serialul Arrow/Arcaşul, unde Barry Allen ajunge să-l ajute pe Oliver Queen la investigaţia apariţiei unui misterios ser în stare să facă un om aproape indestructibil. Din Arrow aflăm că Barry este lovit de fulger, intrând în comă luni de zile.