The Female Brain (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Whitney Cummings
Actori: Toby Kebbell, Cecily Strong, Sofía Vergara
An: Filme Online 2017
Gen: Comedie
IMDB: 4.9


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Female Brain

Ce face o femeie să alunece corect pentru domnul Wrong? Sofía Vergara și Whitney Cummings star în această proaspătă, uimitoare privire la știința din spatele răstimpurilor noastre romantice.

Direcționând primul său film de lung metraj, pe care a co-scris-o cu scriitorul de comedie Neal Brennan (“Showul lui Chappelle”); comedia stand-up arată un talent pentru asiduurile absurde și – în mod natural – o pledoarie pentru profan. Dar, în timp ce părăsește cel mai rău material pentru co-stele; tonul general pe care îl lovește este mult mai blând și mai delicat decât v-ați aștepta de la persona ei pe scenă; sau de seria TV pe care ea a creat-o “2 Broke Girls”. nu este o potrivire perfectă.

Cummings o interpretează pe Julia Brizendine, o neurologistă închisă și închisă și o versiune fictivă a lui Louann Brizendine; al cărui cel mai bun vânzător de ficțiune din 2007, cu același nume, a inspirat “Brainul feminin”. Ca cercetător universitar, Julia studiază efectele de stimuli diferiți asupra chimiei creierului masculin și feminin; imagini de adorabil de pisoi sau copii, de exemplu. Într-unul din cele mai consecvente bijuterii ale filmului, Cummings însoțește vocea lui Julia; explicând argumente extrem de tehnice medicale cu imagini de arhivă în fluxul de conștiință, care ajută la ilustrarea punctelor ei. Pentru că știe prea multe despre modul în care funcționează relațiile, ea refuză să se implice într-una singură – sau așa spune ea.

Cummings actrița este încuiată într-un rol de notă, dar este atât de ascuțită încât oferă mai multă scânteie decât v-ați aștepta de la început. Acest lucru este valabil mai ales în multe dintre scenele cu Beanie Feldstein ca asistent luminos și curios.