Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

The Family Man (2000) Film Online Subtitrat


Regia: Brett Ratner
Actori: Nicolas Cage, Téa Leoni, Don Cheadle
An: 2000
Gen: Comedie, Craciun, Drama, Fantezie
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Family Man

Jack Campell (Nicolas Cage) este un broker de succes și foarte cunoscut pe Wall Street. Jack este un tip realizat din punct de vedere financiar însă ii lipsește viata de familie. Cu 13 ani în urma, când Jack a plecat la Londra pentru o specializare, i-a promis prietenei sale, Kate (Tea Leoni) ca vor sta despărțiți doar un an.

Filmul a se deschide în 1987, cu Jack Campbell, interpretat de Nicolas Cage, pregătește să urce la bordul avionului său pentru un stagiu la o bancă din Londra. După cum Campbell și prietena lui colegiu Kate (Tea Leoni) spun adio, Kate îl imploră să rămână. Dar Jack ajunge pe avionul lui oricum. Relația lor se termină în timp ce el se află în Londra și Jack merge mai departe pentru a deveni presedintele unei mari companii de pe Wall Street.

În timp ce mersul pe jos acasă de la locul de muncă în Ajunul Crăciunului treisprezece ani mai târziu. Campbell are o întâlnire cu un înger, care îi dă o “bucatica”. Această “bucatica” arată Jack cum ar fi viața lui ca, dacă el și Kate erau încă împreună. Si, în cele din urmă, Jack trebuie să aleagă între viața lui de bogăție și de singurătate. Sau de o viață plină de familie și dragoste.

Ideea centrală a filmului The Family Man online subtitrat este de a arăta că o persoană care este bogat în obiecte materiale îi lipsește de multe ori lucruri mai importante. Se spune că aceste lucruri includ fiind înconjurat de oameni care au grijă de tine și de a avea pe cineva să iubească.