Eroi de sacrificiu 3 – The Expendables 3 (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, Thriller
Producator(i): Sylvester Stallone, Creighton Rothenberger
IMDB: 6.1
Regia: Patrick Hughes
Actori: Sylvester Stallone, Mel Gibson, Jet Li, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Eroi de sacrificiu 3 – The Expendables 3

Eroi de sacrificiu 3 – The Expendables 3 îi aduce pe Barney (Stallone), Christmas (Statham) și restul echipei față în față cu Stonebanks (Gibson), cel care cu ani în urma a înfiintat alături de Barney gruparea Eroi de sacrificiu. Stonebank a devenit treptat un mercenar lipsit de scrupule și implicit un personaj pe care Barney a fost forțat să-l ucidă…sau cel puțin așa a crezut.

Chiar dacă nu e prima dată când păcălește moartea, Stonebanks și-a făcut o prioritate acum din distrugerea grupării Eroi de sacrificiu, însă Barney pare să nu fie de acord cu el, pentru că are cu totul alte planuri. Strategia lui Barney este de a aduce în ring sânge proaspăt pentru nimicirea adversarului și implică în luptă membrii din noua eră Expendables, recrutând luptători mai tineri, mai rapizi și experți în gadgeturi.

Acum noua misiune din Eroi de sacrificiu 3 – The Expendables 3, se transformă într-o bătălie epică între clasicul old-school versus expertiza tehnologică, în cea mai personală rafuială din Eroi de sacrificiu de până acum.

Grupul de mercenari condus de Barney Ross (Stallone) primește sarcina de a intercepta un trafic de arme în Somalia; dar este surprins să afle că liderul rețelei este Conrad Stonebanks (Mel Gibson); un partener mai vechi. Urmărirea traficantului continuă în România și apoi în Azmenistan; unde se dau lupte grele într-o fabrică dezafectată.

Am vizionat cele două filme anterioare și mi s-au părut slabe; haotice; concentrate excesiv pe acțiune și lipsite de emoții artistice; deci nu aveam mari așteptări de la cea de-a treia parte a seriei ”The Expendables”.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
The Expendables 3 (2014)
Nota film
41star1star1star1stargray