The Expanse (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Terry McDonough, Robert Lieberman
Actori: Wes Chatham, Thomas Jane, Steven Strait, Shohreh Aghdashloo, Cas Anvar
Anul: 2015
Gen: Seriale Online, Drama, SF, Mister
Durata: 60 minute
IMDB: 8.3


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Expanse SEZONUL 3 Online Subtitrat:


S03E01

S03E02

S03E03

S03E04

S03E05

S03E06

S03E07

S03E08

S03E09

S03E10

S03E11


Sinopsis The Expanse

The Expanse este plasat la 200 de ani în viitor, acolo unde omenirea a colonizat mai multe planete din sistemul solar, ceea ce – după cum vă imaginaţi probabil – numai pacea nu a adus. Povestea implică pe un detectiv, Josephus Miler (Thomas Jane cu o coafură interesantă), pe urmele unei femei, Juliette Mao (Florence Faivre), aflată la mijlocul unei uriaşe conspiraţii. Miller face echipă cu căpitanul Jim Holden (Steven Strait), care are propriile probleme cu guvernul extra-planetar.

The Expanse pare să aibă tot ceea ce lipsea din SF-ul de televiziune, de la Battlestar Galactica încoace, sunt de părere editorii de la Cinema Blend: un vast sistem solar cu locuri şi personaje, dramă, aventură spaţială… Ce altceva aţi mai fi putut dori? Ei bine, poate sex în imponderabilitate, aşa cum vedem în trailerul de mai jos…

Primul trailer al serialului The Expanse serial online subtitrats, adaptarea seriei de romane SF adorate de către public şi semnate de James S.A. Corey, a fost dat publicităţii, iar ceea ce vedem ne taie răsuflarea. „Am ajuns atât de departe în întuneric. De ce nu am adus mai multă lumină?” – replica lui Jonathan Banks – e cea mai percutantă afirmaţie din trailer, iar scena cea mai memorabilă: sexul în imponderabilitate.