Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

The Escape (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Neill Blomkamp
Actori: Clive Owen, Jon Bernthal, Dakota Fanning
An: 2016
Gen: Actiune, Drama
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Escape

Filmul scurt The Escape online subtitrat este un omagiu la cea de-a 15-a aniversare BMW. The Escape, este un scurt film BMW care oferă lansarea unei noi serii de modele.

Acest scurt este o întoarcere la seria foarte populară de filme scurte. Acestea au fost făcute să comercializeze BMW – prezentând ca anunțuri foarte scurte la televizor, dar filme scurte mai pline pe internet. Escape se întoarce la asta cu un complot văzând șoferul transportând o formă de clonă cu o escortă militară de securitate militară.

Ca cineva care urmărește o mulțime de filme scurte, este ceva bun pentru a vedea mărcile care intră în acest spațiu. Aceasta adaugă legitimitate pentru spectatorii ocazionali și îi aduce pe oameni în obișnuința de a viziona povești lungi de 8-9 minute pe internet.

Deci, pentru a vedea BMW pune banii lor și produsul înapoi în ea este încurajatoare; este doar o rușine că filmul în sine nu este. Sunt mulți bani aici; are nume în fața camerei foto și în spatele ei, și toate acestea arată costisitoare și foarte slick. Dar asta este tot ce este. Parcela vagă nu are nici un cârlig, iar stilul enigmatic funcționează împotriva filmului; păstrând spectatorul emoțional, deci acțiunea nu are nici o greutate.

Este o rușine, pentru că am vrut să aibă dramaticul și intensitatea pe care bugetul a fost mai mult decât capabil să o susțină; dar nu se livrează pe acest front, lăsând restul doar căutând scump și lucios, dar fără nimic mai mult decât acea.