Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
Donatii Aprilie 2019: 10 euro din 40 euro hosting
  •  
  •  

The Erotic Man (2010) Film Erotic Online

Regia: Jørgen Leth
Actori: Jørgen Leth, Angeli Bayani, Sue Prado
An: 2010
Gen: Filme Erotice, Drama
IMDB: 4.2
Durata: 85 minute

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Trailer The Erotic Man (2010)

Review film The Erotic Man (2010)

Proiectul este subminat de încercarea de a descrie de nedescris, iar pe a fi cel mai marginile drumurilor, potrivit ca un element de cablu Playboy.

așa-numitul “producător creativ” lui Lars von Trier, la confruntat o dată cu “Cele cinci obstrucții”, dar documentaristul danez Jorgen Leth creează propriile sale obstacole de netrecut în jenant “Man erotice.” Propunând la “cadru erotism” (cuvintele Leth) și defini, oferind în același timp, de asemenea, un jurnal de întâlniri și afacerile regizorului, proiectul este subminat de încercarea de a descrie de nedescris, iar pe a fi cel mai marginile drumurilor, potrivit ca un element de cablu Playboy. În ciuda numelor de prestigiu în cauză, poate trece, în general, festivalurile de pe acest doodle.

De la Dakar la Rio, Leth reamintește lui (aparent) in mai multe întâlniri erotice din trecut, cu o gama de femei minunate, de obicei, suplu. Integrarea propriilor sale poeme peste imagini filmate de vis într-o gamă largă de medii peste decenii de material acumulat, Leth are nu numai nici o problema, ca un om mai în vârstă, alb european, ogling tinere, femeile cu pielea mai inchisa din Lumea a Treia; el se delectează în ea. sesiuni de turnare a lui Leth pentru unele dintre fotografiere sugerează cât de mult acest lucru este pus în scenă, în timp ce un moment de contact sexual real cu G.F. haitian pe termen lung Dorothie Laguerre nu este altceva decât un clip de la orice casetă porno vechi.