The Equalizer 2 (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Antoine Fuqua
Actori: Pedro Pascal, Denzel Washington, Bill Pullman
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: n/a


Premiera pe 20.07.2018!


Sinopsis The Equalizer 2

După ce Robert McCall (Denzel Washington) află că Susan, o veche prietenă de-a sa, a fost ucisă, acesta decide să-i caute pe autorii crimei și să-i pedepsească conform propriilor metode.

Continuarea thrillerului de acțiune omonim din 2014 cu Denzel Washington îm rolul unui agent retras din activitate care devine un agent al răzbunării ce echilibrează balanța între victime și criminali.

După cum era de așteptat, Sony a întârziat lansarea filme online 2018 The Equalizer 2 cu un an. Acum va fi în cinematografe în 14 septembrie 2018. Iată povestea noastră despre anunțul continuării …

Denzel Washington și regizorul Antoine Fuqua se alătură pentru a treia oară în The Magnificent Seven, care sosește în cinematografele din Marea Britanie astăzi. Și au deja a patra colaborare pe carduri, deoarece acum sa confirmat că ambii se vor întoarce pentru o continuare a ecranului mare pe Equalizer.

Anterior, a fost deja dezvăluit că Washingtonul va reveni la bord pentru noul film. Dar într-un Q & A deținut de Collider, producătorul Todd Black a confirmat acum că regizorul Fuqua va reveni, de asemenea.

Filme online 2018 The Equalizer 2 urma să fie lansat pe 29 septembrie 2017, deși este sigur să spunem că există o șansă sportivă că data va fi împinsă înapoi. Er, în primul rând pentru că este puțin probabil ca filmul să înceapă chiar să tragă până atunci.

În cuvintele lui Todd Black, “scenariul se termină. Începem filmările imediat după Ziua Muncii, poate chiar înainte de Ziua Muncii, în funcție de programul lui Denzel. Deci, Equalizer 2 va începe filmarea în luna septembrie a anului viitor, poate mai devreme în funcție de un alt film pe care îl filmăm cu Denzel înainte de asta. O să facem un pic mai mult de lucru și o să mergem imediat la casting pentru nemesisul său “.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
The Equalizer 2 (2018)
Nota film
41star1star1star1stargray