The Equalizer 2 (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Daca ai o problema si n-ai la cine sa apelezi, te va ajuta Robert McCall – el este The Equalizer 2 online subtitrat. McCall ii salveaza pe cei agresati, exploatati si oprimati, pedepsindu-i pe cei vinovati, fara drept de apel. Dar atunci cand cei din trecutul intunecat al lui McCall ii ataca pe cei apropiati lui, el va avea nevoie de toate abilitatile de care se poate prevala pentru a invinge. De data aceasta el se va afla fata in fata cu asasini profesionisti, care nu se vor da in laturi de la nimic pentru a-l distruge. Denzel Washington reia unul dintre rolurile sale originale, abordand pentru prima data in cariera sa o serie de filme cu acelasi erou.

Scena-cheie a filmului The Equalizer 2 online subtitrat, plasata de scenaristul Richard Wenk in actul trei al filmului, merita asteptarea. Lupta finala dintre McCall si criminali arata spectaculos si are sanse de a tine in priza spectatorul, fiind potentata de un uragan excelent recreat. Atmosfera insasi este amenintatoare. Coordonatorul de efecte speciale Jeremy Hays si coordonatorul de efecte vizuale Sean Devereaux s-au ocupat de redarea cat mai veridica a uraganului. Secventa de confruntare este una dintre cele mai spectaculoase din ultimul timp de pe marele ecran.

Desi mai inteligent si mai antrenat decat un agent operativ obisnuit, McCall face si in sequel deductii care scapa logicii. In primul film, The Equalizer 2 online subtitrat de asemenea iti lasa impresia ca eroul dispune de supra-simturi. Dar carisma lui Washington atenueaza aceasta scapare scenaristica.


Regia: Antoine Fuqua
Actori: Pedro Pascal, Denzel Washington, Bill Pullman, Ashton Sanders
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
The Equalizer 2 (2018)
Nota film
51star1star1star1star1star