The Elf (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Justin Price
Actori: Natassia Halabi, Gabriel Miller, Lassiter Holmes
An: 2017
Gen: Groaza, Craciun
IMDB: n/a


Se lucreaza la subtitrare!


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Sinopsis The Elf

“Elf” îți aduce în minte un episod din “The Simpsons”, în care domnul Burns are prietenii lui Homer cu putere într-un film corporativ care se scurge de pe șine. După ce Lisa subliniază ciudățenia din povestea ridicolă a filmului scurt. Homer oferă apărarea, “au fost probleme de scenariu din prima zi”. “Nu părea că cineva citește scenariul”, răspunde Lisa. Homer contorizează repede “aceasta a fost problema”.

Nu putem fi siguri cu toții, dar putem fi siguri că cel care a scris creditele finale nu a citit scenariul “The Elf”. În caz contrar, ar fi știut că personajul creat ca “Robert Conway” este clar numit “John Conroy” în cadrul filmului. Ditto “Marcus”, al cărui nume de vorbire este într-adevăr “Ieremia”.

Și cine este actorul Les Best, care primește a cincea factură pentru a juca pe cineva numit “Delmar”? Tocmai am terminat vizionarea filmului nu cu mult timp în urmă și nu am nici o îndoială despre cine este această persoană. Nici nu îl recunosc de la capul lui. Indiferent dacă este vorba de un eșec al filmului sau de memoria mea pe termen scurt. Acest decalaj se referă la cât de bine “Elf” se află în spatele atenției.

Nu știu dacă “The Elf” avea un scenariu complet sau doar o schiță de la care actorii adlibbed groaznic. În orice caz, cred că orice a fost pe hârtie, distribuția a văzut doar aceste pagini doar momentele înainte ca scenele lor să fie împușcate. Aceasta este cea mai plauzibilă explicație pentru motivul pentru care se pare că toată lumea face filmul în timp ce merge împreună.