Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

The Edge of Seventeen (2016) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Probleme la 17 ani
Regia: Kelly Fremon Craig
Actori: Haley Lu Richardson, Hailee Steinfeld, Blake Jenner
An: 2016
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Edge of Seventeen

De parcă viața de licean din The Edge of Seventeen online subtitrat, nu era oricum suficient de complicată, totul devine și mai greu de suportat pentru Nadine după ce Krista, cea mai bună prietenă a ei, se combină cu fratele ei mai mare.

Amintiți-vă toate filmele Teen despre cât de mult distractiv este de a fi un adolescent? lui porcesc, Ziua Ferris Bueller lui Off, toate filmele American Pie și filme care petrec o sumă exagerat de timp la plaja, pentru a numi doar câteva. Acestea sunt filme Probleme la 17 ani online subtitrat tipice adolescente. Marginea Șaptesprezece nu este un film tipic adolescente, și asta este ceea ce o face atât de mare. Oh, au existat alte mari filme non-tipice adolescente de întârziere, cum ar fi Perks de a fi un Wallflower, dar cumva Șaptesprezece stă singur.

Poate că este performanța intensă și bine comise de Hailee Steinfeld. Care a început cariera de film sub tutela Brothers Cohn în remake-ul lor de True Grit. Oh da, și a fost nominalizat la Oscar, la vârsta de 14 ani, cu toate că principiul de filmare a avut loc în timp ce ea a fost de 13.