Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

The Durrells (2016) Serial Online Subtitrat


Actori: Keeley Hawes, Josh O’Connor, Milo Parker
An: 2016
Genuri: Seriale, Biografie, Comedie, Drama
IMDB: 7.9
Durata episod: 60 minute


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Durrells SEZONUL 3 Online Subtitrat:


S03E01

S03E02

S03E03

S03E04

S03E05

S03E06

s03e07

s03e08


Sinopsis The Durrells (2016)

Bazat pe îndrăgita trilogie de romane a lui Gerald Durrell, “Corfu”, “The Durrells” este un serial amuzant despre aventurile membrilor unei familii pe minunata insulă grecească.

Un serial amuzant și distractiv The Durrells serial online subtitrat, despre aventurile membrilor unei familii pe o superbă insulă grecească; asta după ce și-au lăsat în urmă casa din Anglia în speranța că vor avea parte de o viață mai bună. Bazat pe “Corfu”; trilogia de romane a lui Gerald Durrell; serialul arată cum văduva Louisa Durrell ia o decizie radicală când se hotărăște ca familia ei să aibă alt destin. Totul se petrece în Anglia; la finalul anilor 1930; când opțiunile ei sunt limitate: fie se chinuie în continuare; fie se căsătorește cu un bărbat bogat; dar bătrân.

Îngrijorată că viețile celor patru ‘copii’ ai ei; ale căror vârste sunt cuprinse între 11 și 21 de ani; o iau într-o direcție greșită; ea își mută întreaga familie într-o casă dărăpănată sub soarele grecesc. Acest serial prezintă modul în care membrii familiei se adaptează noii vieți; se confruntă cu noi provocări și își fac noi prieteni; rivali; iubiți – și animale.

TV trebuie să aibă speranțe mari pentru The Durrells serial online subtitrat; o nouă adaptare de șase parte a naturalistului Gerald Durrell a lui enduringly populare Memoriu My Family și alte animale și cele două continuări sale. După ce Julian Fellowes-scriptat drama de epocă Doctor Thorne eșuat în mod ciudat să smulgă inițiativa duminica seara de la BBC The Night Manager; ar părea să fie perfect atu.