The Detectives (2018) Serial Online Subtitrat


Actori: Kareem Tristan Alleyne, Lara Binamé, Alex Bisping
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Crima, Drama
IMDB: 8.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Detectives SEZONUL 1 Online Subtitrat:


s01e01

s01e02

s01e03

s01e04

s01e05

s01e06

s01e07

s01e08


Sinopsis The Detectives

Acest spectacol se îndreaptă spre adevăratele povestiri ale criminalității canadiene, vorbind cu detectivii care conduc acuzația și are cunoscuți actori canadieni care prezintă evenimentele. The Detectives online subtitrat este o dramă de crimă captivantă care ne oferă o perspectivă asupra cazurilor care ne-au atras atenția în mass-media, trebuie să ne uităm la orice canadian.

Kareem sa născut în Montreal; Quebec; Canada. De la o vârstă fragedă; Kareem a fost implicat în artă și sport. A crescut cu o serie de sporturi și a devenit atlet de elită. A urmat programul de teatru profesionist al lui John Abbott; iar după terminarea studiilor; a fost distribuit într-un film scurt; apoi a fost distribuit în mai multe producții de teatru. Dorind să se concentreze în primul rând pe film și televiziune; a plecat la LA unde a luat câteva ateliere; apoi sa întors în Canada pentru a-și aplica abilitățile pe care le-a învățat.

Lara Biname este o actriță canadiană de origine europeană. Ea sa născut în 1990; în Montreal; Quebec. Tatăl ei; Charles Biname; este un regizor canadian apreciat de critici și mama ei; un producător britanic. Venind dintr-o familie de filme; ea a fost de multe ori pe și în jurul valorii de seturi de la o vârstă fragedă. După ce a lucrat în publicitate ca copywriter; și-a lansat cariera de actorie la vârsta de 26 de ani și a fost distribuită în premieră în filmul lui Allche (2017); cu Evan Rachel Wood.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
The Detectives (2018)
Nota film
41star1star1star1stargray