Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

The Death of Superman (2018) Film Online Subtitrat in Romana


The Death of Superman online subtitrat urmareste lupta lui Superman impotriva unui dusman insurmontabil pe nume Doomsday. Cand un monstru de neoprit iese la suprafata dintr-un asteroid care a aterizat pe Pamant si incepe sa distruga totul in calea sa; Liga Dreptatii este chemata rapid pentru a opri forta colosala a naturii.

Din pacate, dupa ce au luptat impotriva monstrului prin America, curand devine evident ca numai Superman se poate opune monstruozitatii pe nume Doomsday. Luptandu-se de-a lungul Americii; cei doi se confrunta pana la epuizare pe masura ce ajung in inima orasului Metropolis. Lovitura dupa lovitura, Superman in cele din urma pune capat amenintarii lui Doomsday, in timp ce da un ultim pumn si se prabuseste pentru totdeauna.

Considerand ca o mare parte a acestei povestiri este lupta dintre Doomsday si Superman, precum si lupta pentru justitie, actiunea este minunata; iar moartea lui Superman nu dezamageste actiunea din acest film, este uimitor de animat si coregraficat. Dar actiunea si scenele de lupta, in special Doomsday Vs Superman, a fost minunat si lupta cu ziua de judecata a fost destul de minunata.


Titlu Romania: Moartea lui Superman
Regia: Jake Castorena, Sam Liu
Actori: Rosario Dawson, Nathan Fillion, Jerry O’Connell
An: Filme Online 2018
Gen: Animatie, Actiune, SF
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare