The Dead Room (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Jason Stutter
Scenariu: Kevin Stevens, Jason Stutter
Actori: Jed Brophy, Jeffrey Thomas, Laura Petersen
Anul: 2015
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 4.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Dead Room

În urma unor evenimente stranii care i-au înfricoșat și îngrozit totodată, membrii unei familii se văd nevoiți să își părăsească ferma din Noua Zeelandă. La fața locului este trimisă o echipă formtă din doi oameni de știință și un medium. Sceptici la început, convinși că zgomotele pe care familia le-a auzit sunt provocate de fapt de conductele vechi, cei trei se vor convinge la scurt timp că nu este chiar așa. Sunt nevoiți să înfrunte un spirit puternic în subsolul casei. Însă sunt deciși să obțină dovezile incontestabile ale prezenței spiritului în lumea fizică.

Este bine facut si cu momente foarte bune si o poveste chiar credibila si puternica pana la ultimele 10min care distrug tot film; se pisa pe film; pe spectatori; pe tot…Pentru ce sa faci filme pe care nu esti in stare sa le termini cat de cat ok ; sa se bucure si ficatul sau pipota spectatorului si sa nu se imbolnaveasca de nervi la sfarsit?

3 vanatori de fantome sau curatatori de case bantuite sosesc la o casa parasita intr-o zona pustie; isi instaleaza aparatura prin camere si asteapta noaptea…Tot filmul cuprinde 3-4 nopti unde fix la ora 3 noaptea usa de la intrare se deschide si pare sa intre cineva invizibil; o fantoma cica care zguduie casa; loveste mobila si misca lustrele dupa care pleaca.Insa nu intra intr-o anumita camera.