The Cloverfield Paradox (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Julius Onah
Actori: Elizabeth Debicki, Daniel Brühl, Gugu Mbatha-Raw
An: Filme Online 2018
Gen: Groaza, Mister, SF
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Cloverfield Paradox

The Cloverfield Paradox va avea în centru un grup de astronauţi a căror luptă pentru supravieţuire devine o cursă contra-cronometru după ce fac o descoperire înfricoşătoare, ce le schimbă complet percepţia despre realitate.

Este cel mai misterios horror al anului, al treilea film din franciza filme online 2018 The Cloverfield Paradox produsă de J.J. Abrams. Vedem ce se întâmplă atunci când o echipă de astronauţi face Pământul să dispară cu experimentele sale cu un accelerator de particule. Ca şi în cazul lui 10 Cloverfield Lane, filmul va beneficia de o promovare atipică, ce va folosi misterul pentru a atrage publicul în cinematografe. Data premierei este în continuare incertă.

După experienţa regizorală în universul Star Wars, J.J. Abrams pare că şi-a trasat un plan de lucru care să îl menţină în zona SF-ului. Si al întâmplărior cu extratereştri. Potrivit TheWrap.com, punctul de pornire îl va reprezenta pelicula God Particle. Ce va fi cumva plasată în acelaşi univers imaginat în Cloverfield. În plus, mai arată articolul, cei de la Paramount vor dezvolta mai multe proiecte a căror acţiune va fi plasată în aceeaşi lume. Intenţia studioului fiind aceea de a lansa câte un fim anual.

Filme online 2018 The Cloverfield Paradox, în care un grup de astronauţi râmân singurii supravieţuitori ai un experiment ştiinţific. Ce face să ca Pământul să dispară va avea, aşadar, o legătură – neexplicată momentan. Cu filmul Cloverfield – povestea unor locuitori ai oraşului New York care încearcă să supravieţuiască atacului unor monştri. Si 10 Cloverfield Lane, lansat anul trecut – un thriller psihologic. In care o femeie este prinsă într-un adăpost subteran alături de doi bărbaţi, cu motivaţia că lumea a fost grav afectată de un atac chimic.