Dezactivati adblock-ul pentru toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


The Chronicles of Narnia Prince Caspian (2008) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Cronicile din Narnia Prințul Caspian
Regia: Andrew Adamson
Actori: Georgie Henley, Skandar Keynes, Ben Barnes, Pierfrancesco Favino, Simón Andreu
Anul: 2008
Gen: Actiune, Aventura, Familie
Durata: 150 minute
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Chronicles of Narnia Prince Caspian

Producția, lansată în anul 2008 și produsă de Walt Disney Studios și Walden Media, este a doua peliculă inspirată din seria romanelor clasice scrise de C.S. Lewis. Continuând povestea din prima peliculă, “Cronicile din Narnia: șifonierul, leul și vrăjitoarea”, filmul păstrează șirul întâmplărilor din momentul în care Peter, Susan, Edmund și Lucy Pevensie sunt chemați din nou în Narnia pentru a se lupta cu dușmanul care îi amenință pe locuitorii acestui ținut.

În lipsa lor, timp de aproape 1300 de ani, Vremea de Aur a Narniei s-a stins, devenind o simplă legendă. Animalele magice, vorbitoare, și făpturile mitice ale acestui ținut abia dacă au supraviețuit în poveștile telmarnienilor, o rasă de oameni condusă de nemilosul Rege Miraz. Puternicul leu Aslan nu a mai fost văzut de o mie de ani.

Cei patru frați au fost aduși în Narnia de Caspian; tânărul moștenitor al tronului telmarnian; ținut prizonier; care vrea să îl înfrunte pe maleficul său unchi Mirazsi să-și recapete astfel locul de drept la tron. Acum intervin cei patru frați care trebuie să se întoarcă în acest tărâm de basm; să aranjeze în așa fel lucrurile încât fiecare dintre personajele prezentate mai sus să fie în locul pe care îl merită. Ajutați de un pitic curajos; pe nume Trumpkin; un șoricel vorbitor îndrăzneț; numit Reepicheep; și un Pitic Negru pe nume Nikabrik; care nu are încredere în nimeni; ei îi conduc pe narnieni într-o luptă remarcabilă; pentru a readuce la viață magia și gloria acestui ținut.