The Christmas Calendar (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Allan Harmon
Actori: Laura Bell Bundy, Brendon Zub, Paloma Kwiatkowski
An: 2017
Gen: Craciun, Romantice
IMDB: 5.9


Se lucreaza la subtitrare!


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Sinopsis The Christmas Calendar

După ce bunicul ei a murit, Emily (Laura Bell Bundy) se întoarce în oraș pentru a prelua brutăria pe care a fugit-o și care este numită după Emily, cu mulți în oraș, mai ales bărbații, fericiți să o revadă din oraș. Dar, din păcate, afacerea se luptă și, ca atare, Emily se confruntă cu o alegere între păstrarea afacerii sau a casei de familie și, fiind concurență cu o altă brutărie care se deschide în oraș, ar putea fi nevoită să vândă.

Dar o afacere aflată în dificultate nu este singurul lucru pe care îl are mintea lui Emily, deoarece a primit un Calendar de Crăciun de la un admirator secret, fiecare zi fiind dat un nou indiciu criptic cu privire la cine este expeditorul.

“Calendarul Crăciunului” simte că ar trebui să fie unul din acele filme magice, în care avem misterul căruia admiratorul secret este truc. In timp ce Emily se ocupă de Gerard, care se bate pentru concurent, făcând parte din distragere.

Și există mai multe distragerii cum ar fi cum o mulțime de oameni populare sunt fascinați de cine admiratorul. Ar putea fi în timp ce există mai mulți bărbați în oraș care par destul de dornici de Emily. Astfel încât nu suntem siguri cine este admiratorul secret. Adăugați la aceasta întregul aspect de afaceri care se luptă. Si într-adevăr ar trebui să ajungeți să fiți distras de lipsa de relevanță în timp ce dați indicii

Lucrul este că “Calendarul de Crăciun” este un film de televiziune și, ca atare, este mai mult despre a fi doar o inimă ușoară. Ușor de urmărit distracția festivă înfloritoare aproape de a fi drăguță și plină de buclă.