The Chi (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Lena Waithe
Actori: Jason Mitchell, Jacob Latimore, Ntare Guma Mbaho Mwine
An: 2018
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Chi SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:


Sinopsis The Chi

Un serial destul de ambițios, The Chi prezintă viața de zi cu zi și evoluția unui tânăr negru care locuiește în zona de sud a orașului Chicago într-un cartier sărac și violent. Cu o distribuție masivă în care găsim destui actori de televiziune cunoscuți, The Chi încearcă să creeze un întreg univers de întâmplări, relații și conflicte care se întrepătrund pentru a ne oferi o imagine de ansamblu sumbră și neplăcut de realistă.

Spectacolul seriale online 2018 The Chi, o dramă larg răspândită în ansamblu, seamănă cel mai mult cu portretul viu al lui HBO “Treme”. În loc de post-Katrina New Orleans. “The Chi” se concentrează pe străzile orașului Chicago- aceia pe care chiar și Waithe sa născut și a crescut.

Narațiunea rapidă de coafură a spectacolului începe o noapte fată, iar adolescentul Coogie (Jahking Guillory) din seriale online 2018 The Chi. Se lovește de un cadavru care tocmai a fost aruncat pe un trotuar al orașului. Fără îndoială, copilul alege să pună loviturile costisitoare ale mortului. Această decizie proastă îl duce în custodia lui Detective Cruz (Armando Riesco). Un polițist bine determinat, care deduce rapid că Coogie nu are nimic de-a face cu crima. În ciuda lipsei de conduceri, moartea misterioasă are în continuă creștere numeroase consecințe. Pe tot parcursul vecinătății, ceea ce ne face să ne întâlnim cu celelalte personaje ale noastre.

Brandon (Jason Mitchell) este un tânăr mobil ascendent, care lucrează ca preparator și visează să deschidă un restaurant cu prietena lui. El este fratele lui Coogie și adesea se află în îngrijirea copilului când mama lor alcoolică se oprește într-un bender.

PortalulTauTV.com
The Chi (2018) Online Subtitrat in Romana
The Chi (2018)
Editor's Rating:
3