The Change-Up (2011) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Dacă aș fi tu?
Regia: David Dobkin
Actori: Ryan Reynolds, Jason Bateman, Mircea Monroe, Olivia Wilde, Andrea Moore, Matt Cornwell, Sydney Rouviere
Anul: 2011
Gen: Comedie, Fantezie
Durata: 112 minute
IMDB: 6.3


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review The Change-Up (2011)

Ryan Reynolds și Jason Bateman sunt starurile comediei The Change-Up, regizată de David Dobkin (Wedding Crashers), după un scenariu de Jon Lucas & Scott Moore (The Hangover), filmul fiind produs de Neal Moritz (Fast & Furious, Click). Este un film care ia povestea clasică a unui schimb de corpuri, o leagă strașnic și o aruncă de pe stâncă, pentru a ne oferi o comedie originală și o perspectivă cu totul proaspătă.

Mitch (Reynolds) și Dave (Bateman) au crescut împreună și erau de nedespărțit; dar; de niște ani buni viața i-a dus pe căi separate. În timp ce Dave este un avocat epuizat de muncă; de soție și de cei trei copii; Mitch e celibatar; mai mult fără job; și complet nematurizat; căruia nu i-a plăcut niciodată să-și asume vreo responsabilitate. În ochii lui Mitch; Dave are tot ce-și dorește: o soție frumoasă; pe Jamie (Leslie Mann); niște copii care-l adoră și un job extrem de bine plătit într-o prestigioasă firmă de avocatură. Pentru David; viața lui Mitch; fără niciun stres și fără nicio obligație; e doar un vis.

După ce ies la o băută într-o seară; Mitch și Dave au parte de experiența vieții lor: a doua zi se trezesc că au făcut schimb de… corpuri! Mitch e acum Dave; iar Dave e Mitch. Să tot aibă de ce să se sperie de moarte!