The Bulger Killers Was Justice Done (2018) Online Subtitrat


Regia: Matt Smith
Actori: Matt Smith, Trond Andreassen, Jim Fitzsimmons
An: Filme Online 2018
Gen: Documentare
IMDB: 6.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Bulger Killers Was Justice Done

Persoanele cheie din The Bulger Killers Was Justice Done online subtitrat, implicate în procesul lui Robert Thompson și Jon Venables pentru uciderea lui James Bulger, în vârstă de 2 ani, sunt reunite cu 25 de ani pentru a dezbate verdictul.

Nimic nu a adus acasă mai tare cum au fost tinerii Robert Thompson și Jon Venables când au răpit și au ucis copilul Jamie Bulger în februarie 1993, decât audiotapsele înregistrate în timpul interviurilor de poliție după arestarea lor în The Killers: (Canalul 4).

Douăzeci și cinci de ani mai târziu, Thompson și Venables au sunat și mai tânăr decât cei cu vârsta de 10 ani care erau la vremea respectivă; negând inițial, descriind apoi răpirea celor doi ani și bătându-l și ucigând la moarte.

Este totuși imposibil să credem că acei tineri ar putea fi capabili să comită o crimă; descrisă de președintele dlui Justice Morland drept “un act de rău și brutalitate de neegalat”.

Audierile din nou, reluând simțul groazei, frenezia de presă și revolta publică, au fost deranjante din nou. A fost o reamintire clară a cazului, și emoțiile și problemele uriașe din inima sa …

Dar, în opinia mea, acest film a făcut puțin pentru a răspunde la întrebarea prezentată în titlul său. Cel puțin nu în termeni de un fel sau de altul.

S-au oferit opinii cu siguranță: au existat gândurile lui Kelvin MacKenzie, fostul editor al filmului The Sun; a cărui acoperire roșu-născută a contribuit la bâlbâirea fenomenului mediatic care înconjura cazul; mai multe amintiri juridice ale celor doi băieți de la solicitanții lor de apărare; Laurence Lee și Dominic Lloyd (care par a fi încă profund afectați de acest caz); precum și fostul procuror QC, Sir Richard Henriques.