Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

The Brothers Grimsby (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Louis Leterrier
Actori: Sacha Baron Cohen, Rebel Wilson, Penélope Cruz, Mark Strong, Isla Fisher
Anul: 2016
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Brothers Grimsby

Sacha Baron Cohen, nominalizat la Oscar şi laureat al Globului de aur, creatorul lui Borat, Bruno şi Ali G, revine acum cu un nou personaj: Nobby Butcher, şomer perpetuu şi suporter hazliu de fotbal, care e pus în postura de a salva lumea.

Nobby are tot ce şi-ar dori un om provenit din Grimsby – 9 copii şi o iubită(Rebel Wilson); pe care-i iubeşte mai mult ca orice pe lume. Din viaţa lui nu lipseşte decât un lucru: fratele său cel mic; Sebastian (Mark Strong); de care a fost despărţit încă din copilărie. După ce l-a căutat timp de 28 de ani; Nobby a dat de urma fratelui său la Londra – dar nu are habar că acesta e un asasin în slujba MI6.

După o revedere catastrofală; în care Nobby îi distruge fără să vrea cariera lui Sebastian; transformându-i pe cei doi fraţi în ţinte ale Serviciului secret; ei ajung să dejoace o tentativă de distrugere a lumii. Pentru a salva umanitatea şi pe fratele său; Nobby trebuie să pornească într-o misiune ce-l va purta în jurul lumii şi-l va transforma dintr-un prostănac simpatic într-un agent secret sofisticat.